fredag 26 september 2014

Företagsinkubatorn vill träffa dig som har en idé!

Under 22 och 23 oktober kommer jag och Frida att göra några företagsbesök i kommun tillsammans med företagsinkubatorn i Dalarna. Företagsinkubatorn vill träffa dig som har en idé!  Vill du att vi besöker dig/ditt företag?
  

Vad är        http://www.teknikdalen.se/860.php      i Dalarna för något?


Företagsinkubatorn har regionens uppdrag att stödja blivande och befintliga företagare att starta eller utveckla tillväxtföretag. 


Företagsinkubatorn hjälper till på vägen genom strategi, taktik, affärsmodeller och bidrar med effektiv affärsutveckling och coachning. För att lyckas finns till hjäp erfarna affärscoacher, specialister och kunskapspartners, men också verktyg för bl a finansiering, försäljning, internationalisering och teamutveckling.

Företagsinkubatorn fokuserar vi på affärsideér med potential att nå en nationell eller internationell marknad. Men de vet att det krävs mer än en bra affärsidé för att få genomslag. Har du viljan, kraften och kan tänka stort, då har du antagligen också potentialen.

Om du vill att vi besöker dig/ditt företag, kontakt i sådana fall mig Karin karin.ardefelt@alvdalen.se tel. 0251-31228 eller Frida frida.torsein@alvdalen.se tel. 0251-31231.

//Karin Ardefelt