fredag 3 oktober 2014

Nominera våra företag till Årets företagare, nyföretagare, nybyggare i Dalarna

Nu är det dags att nominera företag i vår kommun till att vinna fina utmärkelser på Stjärngalan i januari! Alla företag i Dalarna har möjlighet till att bli Dalarnas nybyggare, ungdomsföretagare, företagare, nytänkare, företagsledare bland annat, om bara nomineringar ramlar in. På denna länk nominerar ni: http://www.stjarngalan.se/nominering/ - så sätt igång att nominera!

Årets Nybyggare - Årets Nybyggare ska ha utländsk bakgrund, vara förebildsskapande och en inspirationskälla till andra samt ha bidragit till den lokala tillväxten. Företaget ska ha funnits i Dalarna under minst 3 år och visat på ett positivt resultat eller utveckling.

Årets Ungdomsföretagare - Årets ungdomsföretagare ska inte vara äldre än 30 år och genom målmedvetet, engagerat och kompetent arbete ha etablerat och utvecklat ett eget företagande.

Årets Nytänkare - Årets innovatör har utvecklat en idé till en produkt eller tjänst med nya eller banbrytande egenskaper. Produkten eller tjänsten skall ha kommersiellt intresse.

Årets Nyföretagare - Årets nyföretagare är en ny entreprenör som snabbt och med stort engagemang utvecklat sitt företag med hållbar lönsamhet och tillväxt i siktet.

Årets Företagsledare - Årets företagsledare har genom ett tydligt och kompetent ledarskap bidragit till att utveckla sina medarbetare och /eller sitt företag på ett positivt utmärkande sätt. Engagemang, känsla, omvärldskunskap och kunnighet är exempel på utmärkande egenskaper. Personen ska ha en tydlig ledarroll i eget företag eller som anställd verksamhetsledare.

Årets Företag - Årets företag kännetecknas av utveckling, nytänkande och god ekonomisk tillväxt. Företaget är ägarelett och ett föredöme såväl lokalt som regionalt, visar engagemang i samhällsfrågor och följer samhällets etiska normer och värderingar.

Årets Exportföretag - Årets Exportföretag uppvisar en stark utveckling av sin export och har en stark och positiv utveckling i Dalarna som också är bas för bolagets verksamhet.

Årets Dalaprofil - Årets Dalaprofil är en person som genom sin företagsamhet, kreativitet och initiativförmåga har tagit världen till Dalarna och Dalarna till världen.

Årets Varumärke - Årets Varumärke i Dalarna har haft en stark utveckling under året i såväl kännedom som attityd samt har bidragit med en betydande del till företagets finansiella resultat.

Gå in på http://www.stjarngalan.se/nominering/ för att nominera!

Senast den 31 oktober vill Dalarna Business ha in din nominering - så passa på att nominera nu! Alla vinnarna koras med pompa och ståt under Stjärngalan i januari 2015.


Läs mer:
http://naringslivalvdalen.blogspot.com/2013_10_01_archive.html
http://naringslivalvdalen.blogspot.com/2012_01_01_archive.html
http://naringslivalvdalen.blogspot.com/2011_12_01_archive.html
http://naringslivalvdalen.blogspot.com/2014/10/nominera-vara-foretag-till-arets.html
http://naringslivalvdalen.blogspot.com/2014_02_01_archive.html


//Frida Torsein