onsdag 26 november 2014

Fritids- och resurspersonal sökes


Älvdalens kommun söker inte bara gatuingenjör, arbetsmarknadscoach, förskolelärare, bibliotekarie utan även fritids och resurspersonal. Är du den vi söker?


Älvdalens kommun är till ytan en av Sveriges största kommuner med ca 7000 invånare och 540 medarbetare. Älvdalens kommun har en fantastisk natur som uppmuntrar till friluftsliv, sport, jakt och fiske. Vi har ett gott kulturutbud och rikt musikliv. Vi tror på en bra balans mellan arbete och privatliv och att du ska känna dig trygg och säker i ditt arbete. Älvdalens kommun arbetar ständigt med förbättringar. Vi arbetar aktivt med värdegrunder och arbetsmiljö och har friskvård i fokus.

Fritids- och resurspersonal till en spännande skola
Du vågar prova nytt - ser möjligheter istället för hinder. Precis som vi på Rots skola. Förskoleklass och fritids flyttar snart in i nya lokaler. Som fritidspersonal kommer du att få arbeta med eleverna på ett praktiskt och kreativt sätt i en fin inne- och utemiljö. Du ska få möjlighet att arbeta med eleverna med de saker som du är bäst på.

Dina arbetsuppgifter är att se till att elevernas fritidstid är en stimulerande tid där de lär sig nytt och har möjlighet att utveckla sina olika förmågor. Utöver detta samarbetar du med lärare och driver en klass framåt, utifrån dina och elevernas förutsättningar. Som resurspersonal arbetar du i klass i något av arbetslagen F-3 eller 4-6.

Vi vill att du har relevant högskoleutbildning som fritidsledare, fritidspedagog eller lärare F-3 eller liknande. Vidare vill vi att du är positiv och är intresserad av att skapa en god skoltid för eleverna på skolan och att du tycker om att samarbeta med andra vuxna för att skapa en så bra skoldag som möjligt för eleverna.

Körkort
B körkort fordras.

Arbetstid/Varaktighet

3 tjänster 60%-100%.
Tillsvidare vid behörighet
Tillträde 2015-01-07 eller enligt överenskommelse

Kontaktpersoner
Tord Näktergal, rektor Rots skola
E-post: tord.naktergal@alvdalen.se
Tel: 0251-312 40

Fackliga ombud via kommunens växel 0250–313 00

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2014-12-05
Ange referensnummer: 409/2014
Vi tar emot ansökan via epost: kommun@alvdalen.se

Arbetsgivare
ÄLVDALENS KOMMUN, Barn-och ungdomsförvaltningen
Box 100
79622 ÄLVDALEN
Tel: 0251-313 00
E-post: kommun@alvdalen.se