måndag 17 november 2014

Lediga tjänster på Älvdalens kommun

Älvdalens kommun vill ha nya medarbetare! Nu söker vi en gatuingenjör och en arbetsmarknadscoach. Kanske är du den vi söker?

Gatuingenjör
Arbetsuppgifter: Som gatuingenjör har du ett fritt arbete och blir en del av ett team som ser till att servicen till våra medborgare fungerar. Du kommer att ansvara för kommunens vägar med sommar- och vinterväghållning, trafikbelysning och förekommande nyanläggning. Du kommer att ha kontakt med och vara projektledare för upphandlade entreprenörer och samråda/samverka med personal inom organisationen i frågor runt trafikplanering, parker och lägerplatser och delta vid arbete med översikts- och detaljplanering gällande gator och vägar. Du kommer även att ha kontakt med andra myndigheter och kommuner som vi samarbetar med.

Kvalifikationer: Ingenjörsutbildning, gärna med inriktning mot gata och väg, alternativt att du har motsvarande kompetenser förvärvad genom erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Erfarenhet från arbetsområdet, arbete inom kommunal verksamhet eller kännedom om lagar som t ex LOU är meriterande. Datakunskap minst på nivån användande av officepaketet. Eftersom arbetet innebär kontakter med både medborgare och uppdragstagare lägger vi stor vikt vid din samarbetsförmåga och känsla för service.

Körkort: B körkort fordras.
Arbetstid/Varaktighet: Tillträde enligt överenskommelse.
Lön: Ange löneanspråk.
Kontaktpersoner: Anders Bernhardsson, Telefon 0251-311 53, anders.bernhardsson@alvdalen.se, Teknisk chef eller Karin Eriksson, Telefon 0251-312 19, karin.eriksson@alvdalen.se, Tillträdande enhetschef
Fackliga kontaktpersoner: Älvdalens Kommunväxel, Telefon 0251- 313 00
Ansökan: Sista ansökningsdag: 2014-12-08
Ange referensnummer: 397/2014
Vi tar emot ansökan via epost: kommun@alvdalen.se

Är du den vi söker?
Arbetsmarknadscoach
Arbetsuppgifter: Arbetet innebär att coacha människor som har svårt att ta sig in på arbetsmarknaden. Du kommer att göra kartläggningar, leta praktik och sysselsättningsplatser, göra uppföljningar samt hålla i gruppverksamhet. Som arbetsmarknadscoach samverkar du mycket med andra myndigheter samt med interna och externa verksamheter t. ex socialtjänsten, flyktingmottagning, arbetsförmedlingen, försäkringskassan och näringslivet.

Utbildning: Du bör ha högskoleutbildning med inriktning mot beteendevetenskap eller utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Kompetens:
• Du bör ha ett genuint intresse för människor, ett lösningsfokuserat arbetssätt och kunna tillgodose individens önskemål.

• Du bör ha en god samarbetsförmåga, vara kreativ och se möjligheter.

• Du bör vara lugn och förtroendeingivande.

• Du bör vara nyfiken och öppen för nya erfarenheter och upplevelser.

• Du bör ha en god kommunikativ förmåga och vara en god administratör.

Erfarenhet: Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom arbetsmarknadsområdet eller liknande.
Övrig: Ska ha körkort klass B
Varaktighet: Heltid. Tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.
Lön: Månadslön. Ange löneanspråk.
Ansökan: Sista ansökningsdag: 2014-11-21. Ansökan skickas till: kommun@alvdalen.se
Ange referens: 396/2014
Kontaktpersoner: Björn Tegnér, enhetschef Arbete & utveckling, E-post: bjorn.tegner@alvdalen.se eller Tel: 0251-311 34
Maria Lindqvist, personalstrateg, E-post: maria.lindqvist@alvdalen.se, Tel: 0251-314 59


Läs mer:


//Frida Torsein