tisdag 16 december 2014

Lediga tjänster på Älvdalens kommun

Nu finns ytterligare lediga tjänster på Älvdalens kommun. Finns de vi söker bland er som läser detta?

Ta ett steg till i din karriär och sök till de lediga platserna!
Förutom nedanstående platsannons söker Älvdalens kommun även lärare till Buskoviusskolan, utvecklings- och projektansvarig, god man samt en kontaktperson till en ung tjej. Läs mer om platserna här: http://www.alvdalen.se/sv/Kommunfakta/Jobba-hos-oss/Lediga_platser/

Personal till boende för ensamkommande
Boendet för ensamkommande barn startade i januari 2012 och behöver nu utöka personalgruppen. Som personal på boendet ska du arbeta med mottagande och integration av ungdomar. Du ska arbeta med att skapa en trygg tillvaro för den enskilde och stötta i vardagssituationer och sysslor. Att bygga upp relationer och skapa möjligheter för personlig utveckling för den enskilde är en viktig del i arbetet. Vissa administrativa uppgifter ingår.

Du kommer att arbeta enligt schema där det ingår sovande jour samt helgtjänstgöring. Målet för verksamheten är att stödja ungdomarna att kunna återvända till sitt hemland eller att ge dem en god förberedelse för ett självständigt liv i Sverige. Arbetet sker i samverkan med bl.a. ungdomarnas gode män och skolan. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har teoretisk kompetens kring ungdomar, deras utveckling och behov. Du har eftergymnasial utbildning inom pedagogiska eller beteendevetenskapliga områden eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Vi vill att du har erfarenhet av arbete med ungdomar och med HVB-hem. Det är värdefullt med erfarenhet från andra kulturer. Arbetet kräver att du trivs att jobba i grupp, kan arbeta självständig när det behövs, är flexibel och kan hantera starka känslor. Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet. 

Arbetsgruppens olika erfarenheter och kompetenser ska tillsammans utgöra en helhet.  Vi kräver utdrag från polisens brotts- och misstankeregister.

B körkort fordras
Varaktighet: Heltid. Tillsvidareanställning. Tillträde snarast.

Sista ansökningsdag: 2015-01-05, ansökan skickas till: kommun@alvdalen.se, Ange referens: 450/2014

Kontaktperson
Mathias Jones, integrationschef
E-post: mathias.jones@alvdalen.se Tel: 0251-314 48 

Läs mer:


//Frida Torsein