tisdag 28 april 2015

Årets Nyföretagare i Älvdalens kommun 2014

På Älvdalens Företagsmässa i helgen korades Byvägen 30 till Årets Nyföretagare i Älvdalens kommun 2014. Byvägen 30 drivs av Carl-Fredrik Alvring och Susanne Olsson. Vi vill passa på att ge ett stort grattis till Byvägen 30 till utmärkelsen!

Carl-Fredrik Alvring och Susanne Olsson som driver Byvägen 30
Byvägen 30 är en restaurang och Bed and Breakfast i Idre som satsat stort på att ha verksamhet året runt inte bara för den egna försörjning utan även för att det ska finnas möjlighet till nöjen hela året.

Här är motiveringen:
"Detta företag har tagit steget till en året runt-verksamhet i norra delen av Älvdalens kommun, för att skapa egen försörjning och ett mervärde för bygden och våra gäster.

Genom stort engagemang och vetgirighet har de på kort tid utvecklat ”Byvägen 30”, en restaurang och Bed & Breakfast vilket gjort företaget uppskattat i bygden. De har hela tiden haft en medvetenhet om vikten av nätverkande och samarbete med andra entreprenörer. ”Byvägen 30” har arbetat systematiskt och målmedvetet, och använt sig av de medel som funnits till hands.

En enad jury bestående av Näringslivskontoret på Älvdalens kommun, Företagarna Älvdalen och Företagarna SIG har valt att lyfta fram Carl-Fredrik Alvring, Susanne Olsson och Sandra Persson på ”Byvägen 30” som Årets Nyföretagare 2014."

Näringslivskontoret i samarbete med Företagarna Älvdalen och Särna-Idre-Grövelsjön har utsett Årets Nyföretagare.

Vi vill skicka "Byvägen 30" ett stort grattis från Älvdalens kommun och hoppas att vi ska få se ännu mer av er framöver!


Läs mer:
http://byvagen30.se/
http://www.alvdalen.se/sv/Naringsliv/Arets-nyforetagare-och-foretagare/
http://naringslivalvdalen.blogspot.com/2014/10/arets-foretagare-i-alvdalens-kommun-har.html
http://naringslivalvdalen.blogspot.com/2015/01/nominera-arets-nyforetagare-och-arets.html
http://naringslivalvdalen.blogspot.com/2014/07/arets-nyforetagare-i-alvdalens-kommun.html//Frida Torsein