Jag tycker att du och ditt företag ska ta chansen att ha en mentor under ett år.

Nu vill vi tipsa er om att ta chansen att träffa en person regelbundet från näringslivet med stor erfarenhet av att göra affärer? En person som delar ditt engagemang av att se dig och ditt företag växa helt utan något ekonomiskt intresse från mentorn. Inom Almi Företagspartner har man utvecklat ett mentorprogram där du som är blivande eller etablerad företagare kan få en mentor med erfarenhet av att göra affärer som stödjer dig i ditt arbete att växa. Almi gör detta med samarbetspartners från näringslivet.
 

 

Hur går det till?


Du går in och gör en ansökan på  internet. Det är bus enkelt att göra denna ansökan. Nedan beskriver jag steg för steg hur det går till.


STEG 1:      Gå in på almi.se/mentor. där klickar du på mentor. Så som bilden visar nedan.

 STEG 2:      Nu har du kommit till en sida där du finner lite mer information om mentorskapsprogrammet. Längst ner på sidan trycker du på Jag vill ha en mentor. Så som bilden visar nedan.

 

STEG 3: Här ska du välja om du funderar på att starta eget eller redan har ett befintligt företag.
Klicka på det alternativ som passar dig. Därefter klickar du på knappen Gå vidare som du finner längst ner. Så som bilden visar nedan.STEG 4: Nu kommer du till de sista steget där du skriver in dina personuppgifter m.m. och till sist klickar du på knappen längst ner som heter Skicka anmälan. Så som bilden visar nedan.
Nu är du klar. Om ett litet tag kommer Karin Ljuden att ta kontakt med dig för en interljuv. Denna interljuv gör man för att man ska finna en mentor som passar dig, förhoppningsvis som "handen i handsken".
På bilden ser du Karin Ljuden.


Därefter kommer du att bli kontaktad utav ALMI då du får reda på när ditt ettåriga program startar.

Ta chans. Lycka till!!!


//Karin Ardefelt