tisdag 21 juli 2015

Lärare sökes till Älvdalens utbildningcentrum

Älvdalens utbildningscentrum söker just nu en gymnasielärare svenska i kombination med samhällskunskap eller religion. Är du den de söker?

Här kommer jobbannonsen som du också hittar på deras hemsida:
Ort: Älvdalen  Kommuninfo (öppnas i nytt fönster)  (Kommuninformation),  1 plats
Yrke: Lärare i gymnasiet   Sista ansökningsdag: 2015-08-07

Älvdalens Utbildningscentrum AB (ÄUC) är ett friskolebolag som ägs av Landstinget Dalarna, Älvdalens Kommun och privata intressenter. Verksamheten omfattar gymnasium med såväl högskoleförberedande och yrkesutbildningar, yrkeshögskola och uppdragsutbildningar mot branscherna skogsbruk, naturturism, transport, industri, bygg och anläggning och restaurang. Till verksamheten hör även flera stödfunktioner som internat och måltidsservice samt verkstad och fastighetsdrift. Skolan har ett välutvecklat internationellt nätverk och ett nära samarbete med näringsliv och samhällsaktörer. Entreprenörskap och internationellt utbyte är ledstjärnor i verksamheten. Vi är ca 75 anställda.

Vi söker en gymnasielärare inom svenska i kombination med något av följande ämnen samhällskunskap eller religion.

Arbetsuppgifter:
Du ansvarar för planering, genomförande och utvärdering av utbildning på såväl yrkes- som högskoleförberedande program i ämnena samhällskunskap och historia. I ditt uppdrag ingår att på ett positivt sätt bidra och forma skolans utveckling. Du ingår i ett arbetslag där man delar på arbetsuppgifter och tillsammans skapar en stimulerande arbetsmiljö med kollegialt lärande. Ditt uppdrag omfattar mentorskap och ansvar för information till vårdnadshavare.

Kvalifikationer:
Vi vill att du har formell lärarbehörighet. Dessutom sätter vi värde på din yrkeserfarenhet. Du ska vara ämneskunnig i kombination med en mycket god relationskompetens. Du ska vara väl förtrogen med ett formativt arbetssätt. Som person är du initiativrik och målinriktad samt har lätt för att engagera och motivera ungdomar och vuxna. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet där du ska skapa goda relationer med elever, arbetskamrater samt med vårdnadshavare och andra personer utanför skolan.Läs mer på www.alvdalen.com

Körkort: B

Varaktighet, arbetstid: visstidsanställning 6 månader eller längre

Heltid: möjlighet till förlängning finns

Lön: fast månads- vecko- eller timlön

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2015-07-31
Ansök så snart som möjligt då vi påbörjar rekryteringsprocessen löpande.
Ange referens: ÄUC 4/15
Vi tar emot ansökan via e-post: registrator@alvdalen.com

Kontaktpersoner
Christer Persson, Programansvarig 070-3119405    registrator@alvdalen.com
Anneli Gunnars, Rektor 070-3822800    registrator@alvdalen.com


Läs mer://Frida Torsein