fredag 6 november 2015

Workshop i paketering för företag

I torsdags och onsdags hölls två workshops i paketering - onsdagens workshop hölls i Älvdalen och torsdagens i Särna.

I januari i år hölls en föreläsning om sökmotoroptimering, där Mikael Eriksson på Green Business Region, var föredragshållare. De som var med på denna dragning fick möjlighet att skriva upp sig på en fördjupning, och det var denna fördjupning som hölls i onsdags och torsdags och som gick under namnet paketering.

Workshop i paketering i Älvdalen
Det som deltagarna fick göra var att i detaljnivå gå igenom sitt sortiment av produkter och tjänster - ofta göra man ju mer än man tänkt på, och kanske att man rentav marknadsför vissa av de saker man gör mindre än man borde.

Workshop i paketering i Särna
Under tre timmar fick alla företag som deltog vända och vrida på sina produkter och tjänster för att komma fram till vilka man bör lyfta fram, och hur man samtidigt ska gå till väga för att dessa saker ska lyftas fram på till exempel en hemsida, eller på ett produktblad eller rentav för att ge till säljare om man har sådana.

Det kan mycket väl bli fler workshoptillfällen - så hör gärna av er till oss om ni är intresserade! Ring Frida 0251-31232 eller maila frida.torsein[at]alvdalen.se.


Läs mer:
http://naringslivalvdalen.blogspot.com/2015/01/nu-vantar-vi-pa-era-youyube-klipp.html
http://naringslivalvdalen.blogspot.com/2014/10/valkommen-pa-frukostmote-pa-idre-fjall.html
http://naringslivalvdalen.blogspot.com/2014/10/sammanfattning-av-frukostmote-i-alvdalen.html//Frida Torsein