måndag 21 december 2015

Inbjudan till företagsmässa på UF-mässan i Älvdalen

Den 5-6 februari 2016 genomförs tävlingen ”Årets UF-företag i Älvdalen”. Då kommer elever från Älvdalens utbildningscentrum att ställa ut på en mässa i Sporthallen, Älvdalen. Nu finns även möjligheten för andra företag att ställa ut under mässan. Fredagen den 5 februari får UF-eleverna presentera sina företag i Älvdalens biograf inför en jury. 

Under lördagen den 6 februari sker nästa moment som är att ställa ut och presentera sina företag i monter på en mässa och erbjuda produkter och tjänster till försäljning. Mässan avslutas med en prisutdelning där juryn tillkännager vinnarna i kategorin ”Årets UF-företag”, vilka även blir direktkvalificerade till DM i ungt företagande i Falun under våren. Förra årets mässa resulterade i många besökare och väl presenterade UF-företag.

Vi på skolan försöker hela tiden utveckla konceptet och fundera över hur vi kan göra det ännu bättre för besökare och elever. Vi vill i och med det skicka en inbjudan och möjlighet till er lokala företagare i kommunen att utan kostnad ställa ut vid denna företagsmässa den 6 februari i Älvdalens sporthall. Vår ambition är att skapa möjligheter till möten mellan våra ungdomar och det lokala näringslivet, möjlighet till utbyte av tankar och erfarenheter kring företagande och att bygga nätverk.

Praktisk information:
Datum: Lördag 6 februari 2016
Tid: Mässan öppen kl. 10:00-15:00 (möjlighet att bygga monter från kl.07:30)
Plats: Älvdalens sporthall
Anmälan och frågor kontakta: Cecilia Kihlman (UF-samordnare och lärare)
Mobil: 072-231 70 49
Mail: cecilia.kihlman@alvdalen.com

Hjärtligt välkomna att ställa ut och visa upp Älvdalens företagande!
I samarbete med:

Läs mer://Frida Torsein