Företagsbesök på Storbo Adventure Camp

Idag besökte vi Storbo Adventure Camp som är ett nystartat aktivitetsföretag i turistbranschen. Vi möttes av fantastiska och entusiasmerande entreprenörer när vi kom till Storbo. Ett ställe där man har bevarat den gamla stilen med timmerstockar och rustikt möblemang. Den första byggnaden byggdes 1850.
De driftiga entreprenörerna i Storbo
Det är en gård som ligger idylliskt på en udde ut i Storbosjön. Paret som driver Storbo Adventure Camp köpte gården 2011 och har sen dess målmedvetet mot att starta företaget, som startades i januari i år. Just nu är fokus på verksamhet under vinterhalvåret då de erbjuder skoteräventyr i området. Skotersäsongen har precis avslutats, efter en rekordkort säsong då snötillgången inte varit som vanligt. Skotrarna ska nu få lite sommarvila och företaget förbereder sig redan nu för nästa säsong.


De ser även stora möjligheter för året runt-aktiviteter, exempelvis ser de motorcykelturismen som en potentiell marknad. Det är en hel det motorcyklister som åker längs Kopparleden, så passa på att ta en titt på Kopparledens hemsida!

Du hittar Storbo Adventure camps hemsida här.


Läs mer:
http://naringslivalvdalen.blogspot.se/2016/04/foretagsbesok-pa-erja-mur-och-kakel-och.html
http://naringslivalvdalen.blogspot.se/2016/04/foretagsbesok-i-idre.html
http://naringslivalvdalen.blogspot.se/2016/04/bemanning-idrekontoret.html


//Frida Torsein och Karin Ardefelt