Kurs i grundläggande livsmedelshantering i Idre

Tidigare i höstas fick Näringslivskontoret förfrågan om att anordna en kurs i Livsmedelshygien. Ett antal företag i kommunen efterfrågade detta.

 
Nu har vi gjort slag i saken! Den första möjligheten till deltagelse är 30-31 januari 2017. Kursen går över  två halva dagar i Kommunhuset i Idre. Det är först till kvarn som gäller, då antal platser är begränsade.



Du lär dig de grundläggande faktorerna för hållbar livsmedelshantering: 
  • Vad livsmedelskvalitet innebär,
  • Smittämnen och smittkällor i livsmedelshantering,
  • Grundförutsättningar för livsmedelshantering,
  • Kritiska steg i livsmedelshantering,
  • Baskrav för egenkontroll,
  • Myndigheternas roll – lagstiftning och offentlig kontroll,
  • Personlig hygien och rutiner,
  • Matförgiftningar, allergener och andra hälsofaror.  
Kursen går över 8  timmar, fördelade på 2 förmiddagar,  den 30 och 31 januari 2017, och avslutas med prov och diplom. Anmälan är bindande då det endast är få platser tillgängliga.

Plats: Idre kommunhus
Tid: 30 och 31 januari 2017 - 08:00-12:00.
Pris: 1650 kr + moms per person

Anmälan - Klicka här för anmälan



OBS! Förbehåll om nytt datum när kursen är fulltecknad.

//Runi Wold