Tidigare i höstas fick Näringslivskontoret förfrågan om att anordna en kurs i Livsmedelshygien. Ett antal företag i kommunen efterfrågade detta.
Nu har vi gjort slag i saken! Den första möjligheten till deltagelse är 30-31 januari 2017. Kursen går över två halva dagar i Kommunhuset i Idre. Det är först till kvarn som gäller, då antal platser är begränsade.
Du lär dig de grundläggande faktorerna för hållbar livsmedelshantering:
- Vad livsmedelskvalitet innebär,
- Smittämnen och smittkällor i livsmedelshantering,
- Grundförutsättningar för livsmedelshantering,
- Kritiska steg i livsmedelshantering,
- Baskrav för egenkontroll,
- Myndigheternas roll – lagstiftning och offentlig kontroll,
- Personlig hygien och rutiner,
- Matförgiftningar, allergener och andra hälsofaror.
Plats: Idre kommunhus
Tid: 30 och 31 januari 2017 - 08:00-12:00.
Pris: 1650 kr + moms per person
Anmälan - Klicka här för anmälan
OBS! Förbehåll om nytt datum när kursen är fulltecknad.
//Runi Wold