Lärseminarium om offentlig upphandling för småföretagare

Nu bjuder Älvdalens kommun, tillsammans med Upphandlingsdialog Dalarna och Företagarna, kommunens småföretagare till ett lärseminarium om offentlig upphandling den 8 februari klockan 9.00-15.00, med sista anmälan den 31 januari. Seminariet kommer att hållas i Älvdalen, men kommer att sändas via webblänk till kommunhuset i Särna eller Idre, beroende på vilken av orterna som det blir flest anmälningar ifrån.

Vad får du som småföretagare ut av lärseminariet?
Ni får lära er mer om upphandlingsprocessen, hur det går till att lämna anbud och delta i offentliga upphandlingar. Seminariet ger er grundläggande kunskaper och verktyg så att ni kan lämna anbud och göra affärer med offentlig sektor.

Vad kostar det?
Lärseminariet som kostar 600 kr exkl. moms erbjuds alla små företag i Dalarna och arrangeras av Upphandlingsdialog Dalarna i samarbete med länets kommuner. Det går även bra att anmäla sig till annan ort. Det finns också möjlighet att söka individuell rådgivning och stöd i en faktisk anbudssituation för en mindre kostnad. I den bifogade filen finner du datum och andra orter.

Klicka här för att anmäla dig! I anmälan anger du i fältet där du skriver vilket branschområde du tillhör om du vill ta del av lärseminariet i Särna eller Idre. Den av de två orterna som får flest anmälningar i blir det.

VAD: Lärseminarium om offentlig upphandling för småföretagare
VAR: Älvdalen, men kommer kunna ses via webblänk från kommunhus i Särna eller Idre beroende på varifrån det kommer flest anmälningar. Oavsett plats blir du bjuden på förmiddagsfika. Lunchen står du själv för.
DATUM: 8 februari 2017
TID: 09.00-15.00
KOSTNAD: 600 kr exkl. moms
SISTA ANMÄLNINGSDAG: 31 januari, anmäl dig här och i anmälan anger du i fältet där du skriver vilket branschområde du tillhör om du vill ta del av lärseminariet i Särna eller Idre. Den av de två orterna som får flest anmälningar i blir det.

Välkommen!

Läs mer:
http://naringslivalvdalen.blogspot.se/2016/11/fragor-och-svar-pa-upphandlingsmyndighe.html
http://naringslivalvdalen.blogspot.se/2016/11/informationstraff-med-anledning-av.html
http://naringslivalvdalen.blogspot.se/2016/11/infor-stundande-sasong-lyckat.html
http://upphandlingsdialogdalarna.se///Frida Torsein