Lediga tjänster!

Idre Himmelfjäll söker säljansvarig för tomter och fastigheter på Idre Himmelfjäll! Har du kompetensen eller känner du någon?

Parhus på Topphedenbacken med Städjan i bakgrunden.     

Idre Himmelfjäll som ligger granne med Idre Fjäll är den första stora nysatsningen på en turismanläggning i den Svenska Fjällvärlden på årtionden.

Huvudfokus för Idre Himmelfjäll är fyra områden: - att etablera skidanläggningen, - att utveckla Sápmi Lodge, - att bygga kommersiellt boende, - att planlägga och sälja tomt- och boendeområden. Den alpina anläggningen kommer att omfatta nedfarter på upp till 3,1 km med en högsta fallhöjd på 310 m och anläggningen ger möjlighet att bygga upp till 10 000 bäddar på över 1 000 fritidshustomter. Idre Himmelfjäll planerar att öppna den alpina anläggningen till julen 2019.

Många av de personer som redan köpt en tomt på anläggningen uppskattar också områdets längdskidåkning, de fina skoterspåren och det omfattande aktivitetsutbudet i Idreregionen - året runt. Med bla en av Sveriges finaste golfbanor. Totalt är ca 130 tomter sålda på Idre Himmelfjäll.

Vi söker nu dig som redan är en dokumenterat framgångsrik försäljare (eller som vill bli det hos oss). Du skall ta det viktiga ansvaret för vår kommande boendeexpansion med ansvar för tomtförsäljning och fastighetsaffärer inom bolaget. Tjänsten har en roll i bolagets ledningsgrupp med mycket goda möjligheter till personlig utveckling för rätt person. Den vi anställer måste inte ha tidigare erfarenhet av fastighetsaffärer.

Du som söker tjänsten bör ha stor vana av att kommunicera i tal och skrift och är en pådrivande och självgående person med höga ambitioner.

Du har körkort, bil och är van och trivs med att arbeta hårt, ta ansvar och jobba självständigt. Arbetet som säljansvarig är ett heltidsarbete som kommer att innebära jobb under kvällar och helger och det är därför en fördel om Du bor (eller bosätter dig) i Idreregionen.

I ditt uppdrag har du dagliga kontakter med privata kunder, företagskunder, fastighetsmäklare, kommun och myndigheter samt företagare i fastighets- och byggbranschen.

Lön, övriga villkor och tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen att maila din ansökan inkl ditt CV senast 10 februari 2017 till:
Torbjörn Wallin (torbjorn.wallin@idrehimmelfjall.se)

Inkludera din livsberättelse på max en halv A 4 sida. Motivera på den andra halvan varför du söker jobbet och varför vi skall anställa just dig?!

Kontakt för ytterligare frågor om tjänsten:

Torbjörn Wallin, arbetande styrelseordförande tfn 070-649 12 89

// Karin Ardefelt