Uppdatering av kommunens Företagsregister

Vi vill passa på att berätta att det under februari månad är dags för uppdatering av företagsuppgifter i det företagsregister som kommunen har. Det är företaget Update System som kommer att ringa runt till företagen som lagt in sig i registret för att kontrollera att era kontaktuppgifter stämmer.
På denna länk kan du lägga in kontaktuppgifter till ditt företag

Detta kostar ingenting för er företagare, utan kommunen står för kostnaden av företagsregistret. Företagsregistret finns på kommunens hemsida, under fliken Näringsliv, och är en möjlighet för ditt företag att synas.

Till företagsregistret finns möjligheten att lägga in sin epost och på så vis få information från kommunen. Vill du inte att dina kontaktuppgifter ska synas utåt åt allmänheten i företagsregistret men ändå få information från kommunen kan man välja att dölja sina kontaktuppgifter för allmänheten. Du som ännu inte lagt in ditt företags kontaktuppgifter och vill få information från kommunen är välkommen att göra detta på denna länk.

Så, under februari månad kommer företaget Update System att ringa runt till er företagare som har lagt in era uppgifter i vårt system. Det är lätt att blanda ihop detta med andra företag som kanske ringer er och vill att ni ska lägga till era kontaktuppgifter på olika plattformar, men försök lägga Update System på minnet, och att det absolut inte ska kosta er något annat än den korta tid det tar att svara på deras samtal.


Läs mer:
http://naringslivalvdalen.blogspot.com/2015/04/nytt-foretagsregister.html
http://naringslivalvdalen.blogspot.com/2015/03/varning-for-foretag-som-skickar.html
http://naringslivalvdalen.blogspot.com/2015/04/vi-ses-pa-alvdalens-foretagsmassa-2015.html//Frida Torsein