Workshops för etablerade företag med vilja att växa

För etablerade företag med vilja att växa: I april startar Älvdalens Kommun och F7 en workshopserie för små företagare med en uttalad vilja att växa. 

En workshopserie i tre delar
Träffarna sker i Älvdalen och vid tre träffar á ca 4 timmar på förmiddagen kommer vi gå igenom: effektivitet, försäljning och marknadsföring samt lönsamhet.

Träffarna leds av F7´s externa coacher med mångårig erfarenhet från affärsvärlden och affärsutveckling. Genom F7-lyftet får du affärsförståelse, helhetsperspektiv och verktyg för att utveckla din affärsverksamhet.
Passa på att ta tillfället i akt att utveckla
dig själv som företagare

Programmet genomförs under 6 veckor, dvs en workshop varannan vecka. Max antal deltagare 6 personer. Efter träffarna finns möjlighet att boka ett personligt möte med någon av föreläsarna för att fördjupa dig inom något ämne.

F7-lyftet riktar sig mot nyckelpersoner i befintliga företag med 0-9 anställda som har tillväxtpotential med en uttalad vilja att växa. Företaget ska vara verksamt i Älvdalens Kommun.

F7 är ett samverkansprojekt mellan kommunerna i Älvdalen, Orsa, Malung-Sälen, Vansbro, Rättvik, Leksand och Mora. Det övergripande målet för F7 är att skapa tillväxt hos små företag i västra och norra Dalarna.

Genom rådgivning, workshops, nätverkande, seminarium, företagsbesök och affärsstöd ska lokala företag få rätt verktyg och kunskap för att möjliggöra tillväxt.

Projektet finansernas av EU, Tillväxtverket, Region Dalarna samt Orsa, Malung- Sälen, Vansbro, Rättvik, Leksand, Mora och Älvdalen kommuner.

Mer info kontakta:
Karin Ljudén

0251-312 26

F7-lyftet är tre träffar där maximalt 6 företag kan delta, där du som företagare får verktyg för att kunna växa. Det handlar om personlig effektivitet, försäljning och marknadsföring samt lönsamhet.Läs mer:
http://naringslivalvdalen.blogspot.se/2017/01/valkommen-pa-frukostmote-imorgon-pa.html
http://naringslivalvdalen.blogspot.se/2017/01/valkommen-till-lunchmote-pa-storsatra.html
http://naringslivalvdalen.blogspot.se/2017/01/workshop-sociala-medier-bilder-mm.html


//Frida Torsein