Företagsbesök på Abris i Särna

Vi mötte en eftertraktad Micke på Abris i Särna. - Det har varit en sådan fantastisk säsong, uttrycker Michael Andersson. De var tvungna att ha lördagsöppet redan i november och det har aldrig hänt tidigare.
Frida, Micke och Peter
Inne på Abris finns det skotrar, fyrhjulingar, röjsågar och mycket, mycket mer. Den här säsongen har de sålt otroliga mängder skotrar, till och med på Skoterns Dag, då de vanligtvis annars inte brukar sälja några. Den dagen hade de flera hundra besökare. I år hade de egentligen behövt en till mekaniker att serva och laga skotrarna eftersom det varit sådan rusch.

Abris Sjö och Snö i Särna drivs från Leksand, där det också finns en butik, och butik finns även i Mora. Det är roligt att höra att säsongen har varit så god, och Micke berättar även att de kläder och tillbehör som inte säljs i Abris-butikerna i Leksand och Mora, brukar skickas till Särna, för där går de alltid åt. Att erbjuda en mycket god service är något som de hela tiden eftersträvar.

Under sommarsäsongen säljs det av förklarliga skäl inte så många snöskotrar, utan desto fler gräsklippare, röjsågar, motorsågar och fyrhjulingar. Det är härligt att träffa ett företag med sådan framtidstro!

Vi passar på att tacka Micke för att vi fick komma och höra mer om Abris verksamhet i Särna!


Läs mer:
http://naringslivalvdalen.blogspot.se/2017/03/foretagsbesok-pa-sarnaffarn.html
http://naringslivalvdalen.blogspot.se/2017/03/foretagsbesok-hos-idre-entreprenad-ab.html
http://naringslivalvdalen.blogspot.se/2017/03/foretagsbesok-hos-strakens-el-ab-i-idre.html
http://naringslivalvdalen.blogspot.se/2017/02/foretagsbesok-hos-kurvans-tyg-och.html


//Karin Ardefelt och Frida Torsein