Företagsbesök på Särnaffärn

I förra veckan gjorde vi ett litet annorlunda företagsbesök, med gevär i handen. Vi besökte Särnaffärn, mitt i Särna by. En butik där du kan finna allt från målarfärg, skruvar, kaminer till silversmycken. Detta är en butik som har som mål att hålla ett så brett utbud som möjligt för att bybor och besökare inte ska behöva åka långväga för att finna det som är nödvändigt för vardagen.


Laila som driver Särnaffärn arbetar hårt med att vara lyhörd för vad som efterfrågas och tar in varor efter kunden önskemål och behov. Laila tar dessutom ett stort samhällsansvar för alla som bor i området eftersom hon servar med paketutlämning, systemutlämning o. s.v. I butiken finns dessutom ett litet café där du kan fika eller äta något lite lätt. Det är bland annat här som många av byns hantverkare äter sin frukost. 

Karin Ardefelt, Laila Olsson och Peter Egardt
I ingressen skrev jag att vi hade gevär i handen på detta företagsbesök vilket ni ser bildbevis på nedan. Nedan ser du när vårt kommunalråd provskjuter den nyinskaffade skyttesimulatorn. Det går inte att sticka under stol med att detta var ett roligt företagsbesök, och vi hoppas att fler än vi tar tillfället i akt att prova på denna roliga aktivitet som Särnaffären nu erbjuder.

I Särna åker man kanske inte och bowlar med kompisgänget eller familjen, utan framöver åker man  till Särnaffären och skjuter i skyttesimulatorn.

Kommunalråd Peter Egardt provar skyttesimulatorn.

Tack Laila för att vi fick besöka dig. Det var verkligen roligt att provskjuta, nu hoppas vi att det framöver blir många som bokar in exempelvis en kvällsaktivitet i simulatorn. Detta borde även vara ett mycket gott komplement för turistboendena, eftersom gästerna även vill ha något att göra en regnig kväll i juli.


Läs mer:// Karin Ardefelt