Företagsbesök på Sportkullan

Vi träffade Marie Mörk, som driver Sportkullan tillsammans med systrarna Anne och Cathrine. Marie berättade om verksamheten - som innefattar allt från pilates och massage, träningsläger för skidåkare till adventure race. Inte nog med det blev företagen 2014 Årets Företagare i Älvdalen kommun.
Marie Mörk, Sportkullan
2008 startade Marie Mörk en enskild firma och 2012 lyckades hon få med systrarna Anne Mörk och Cathrine Mörk på att starta Sportkullan AB. Förutom massage och pilates, som till stor del riktar sig mot den lokala marknaden, har även skidläger. Dessa läger hålls i Älvdalen och Grövelsjön och har ett stort antal deltagare från andra delar av landet.

Adventure race - som är ett äventyr där endast kvinnor får delta, är ett annat ben de har i sin verksamhet. 2016 års race hade ca 100 tävlande, och 40 lag. Just nu pågår planeringen för fullt för Adventure race 2017. Läs mer om adventure race här!

Sportkullan kommer att finnas med på Företagsmässan den 12-13 maj - då finns möjlighet att prova på deras pilatesmaskin, som är en investering de gjort ganska nyligen.
Kommunalrådet får prova på pilatesmaskinen. Kanske får han
träna lite mer på den innan tekniken sitter.
Vi passar på att tacka Marie för att du tog dig tid att träffa oss, och vi passar på att tacka Cathrine och Anne som kom med inspel mellan sina massagebehandlingar!


Läs mer:
http://naringslivalvdalen.blogspot.se/2015/04/arets-foretagare-i-alvdalens-kommun-2014.html
http://naringslivalvdalen.blogspot.se/2015/03/arets-foretagare-2014-sportkullan-ab.html
http://naringslivalvdalen.blogspot.se/2012/11/sportkullan-anordnar-skidlager-i.html
http://naringslivalvdalen.blogspot.se/2017/04/din-framtida-arbetskraft-kanske-finns.html
http://naringslivalvdalen.blogspot.se/2017/04/praktikplatser-eller-handledning-for.html


//Frida Torsein