Företagsbesök Swedbank

I början på juni besökte vi Stinas garn, men vi hann även med ett besök på Swedbank i Älvdalen. Vi träffade kontorschef Alexandra Bennström och biträdande kontorschef Irene Ersson. Efter en stund kom även Monica Andersson, som arbetar på kontoret i Älvdalen, med.


Alexandra Bennström, Monica Andersson och Irene Ersson
Swedbank i Älvdalen hör ihop med kontoret i Mora, och i Älvdalen är det två personer som arbetar. Ungefär en gång i veckan kommer det en från Mora-kontoret för att ta hand om företagskunderna. I Idre bokar Swedbank in sig i Fastighetsbyråns lokal och tar emot kunder för bokade besök.

Swedbank arbetar med service till kunderna, och ser till att de kan få service dygnet runt. Under vecka 32, när det är Musik och motor-festival i Älvdalen, kommer de att ha lite extra aktiviteter, så håll utkik då!

En av kontorspersonalen på kontoret i Älvdalen, Emma, åker ibland runt till skolorna i vår kommun och de närliggande kommunerna och berättar om ekonomi, vad som händer om man inte betalar räkningar, om man tar SMS-lån och annat matnyttigt. Detta sker för elever i mellanstadie till högstadie, men även på gymnasiet.

Swedbank har nu ett projekt som kallas Rivstart, där de letar efter idéer som har både affärspotential och förmåga att skapa någon sorts positiv förändring. I potten finns 250 000 kronor i startbidrag och ett skräddarsytt upplägg för att utveckla och genomföra din idé. Läs mer och anmäl en idé här!

Vi passar på att tacka så mycket för att vi fick besöka Swedbank i Älvdalen!


Läs mer:
http://naringslivalvdalen.blogspot.se/2014/02/speedmeeting-unga-jobb.html
http://naringslivalvdalen.blogspot.se/2015/03/swedbank-kommer-till-idre.html
http://naringslivalvdalen.blogspot.se/2012/11/finansieringsfragor-i-mora-orsa-och.html
http://naringslivalvdalen.blogspot.se/2017/06/nyhetsbrev-maj-2017.html


//Frida Torsein