Väx med export – så här gör du!

Kom och lyssna på förutsättningarna och möjligheterna för dig som driver företag i Dalarna när det gäller export! Lena Sellgren, chefsekonom på Business Sweden, berättar om vad du som driver företag bör tänka på i en allt mer osäker omvärld. 

Du får också chansen att lyssna på lokala företag redan aktiva på en internationell marknad och som delar med sig av sina erfarenheter. Detta är en bra möjlighet för dig som funderar på export, som kan vara ett led i att utveckla ditt företag!

VAD: seminarium Väx med export
TID: 07.30
DATUM: 28 september 2017
VAR: Mora Parken
ANMÄLAN: Gör du på denna länk!

Kom och lyssna på förutsättningarna och möjligheterna för dig som driver företag i Dalarna.
• Lena Sellgren chefsekonom på Business Sweden berättar om vad du som driver företag bör tänka på i en allt mer osäker omvärld.
• Du får också chansen att lyssna på lokala företag redan aktiva på en internationell marknad och som delar med sig av sina erfarenheter.
• Möjlighet att nätverka med andra företag som också är nyfikna på export.

Eventet arrangeras av ALMI, Enterprise Europe Network, Business Sweden, Mellansvenska Handelskammaren, Invest in Dalarna, EKN och Länsstyrelsen Dalarna. Vi är en del av Exportcenter i Dalarna – ett samarbete som ska underlätta för företag som vill göra affärer med andra länder. Exportcenter är initierat av regeringen för att stärka svensk export och finansieras av Tillväxtverket.


Läs mer:
//Frida Torsein