Många nyfikna semesterfirare i Älvdalens kommun .

8 grader på fjället i mitten på juli skrämmer inte bort semesterfirare. Tvärt om, många fler än tidigare strömmar till Älvdalens kommun just nu.


Idag stod vi på Idre Fjäll i blåsten och kylan och träffade  glada semesterfirare som redan hunnit med mycket. Förutom aktiviteterna som finns att göra på Idre Fjäll, hade flera bland annat hittat till spännande ställen i Grövelsjön, Städjan, Nipfjället, Njupeskär och Fulufjället.
Det finns ett stort intresse för Norra Dalarna. Många berättade att de endast hade varit här på vintern och var överraskade över allt som finns att se och göra på sommaren.
Det kom även in många bra synpunkter och önskemål som vi tar med oss i vårt arbete med att göra kommunen än mer välkomnande.
Projektet – Dra åt Skogen – har som mål att förmedla hur spännande arbeten och underbar natur för återhämtning är en vinnande kombination.  Just nu gör vi det genom att finnas till hands på Idre Fjäll onsdagar och torsdagar i juli.


Och det finns jobb!  Sök upp oss i vårt tält, så berättar vi mer. Du hittar oss i backen på vägen upp mot kapellet och stallet.
Välkommen!


//Karin Ardefeldt //Runi Wold