2017 års resultat i Svenskt Näringslivs ranking

Som vi skrev i maj i år, då vi fick försmaken på rankingen genom det samlade omdömet, har det gått väldigt bra för vår kommun i Svenskt Näringslivs ranking. Vi har genom målmedveten arbete klättrat ett stort antal platser. Ett gott samarbete med näringslivet är A och O för att skapa ett gott näringslivsklimat, och den handlingsplan som upprättats tillsammans med företagarföreningarna har varit ett bevis på detta.
Jämförelse länets ranking
Vi kan glatt berätta att vi ligger på plats 5 bland i länets kommuner. Älvdalens kommun har med andra ord klättrat från plats 203 från 2016, vilket är 96 platser då vi i årets resultat ligger på rekordlåga plats 108! Vi har med andra ord blivit årets klättrare i rankingen.
Med anledning av denna "all time high" placering borde det firas!
Passa på att läsa på mer om företagsklimatet i vår kommun. Även i mars i år gjordes en undersökning av Svenskt Näringsliv som visade att kommunens företag ligger bra till gällande nyföretagande och tillväxt i företag.

Och sist, men absolut inte minst, vill vi rikta ett riktigt stort tack till alla företag i vår kommun, som varit med och bidragit till detta fantastiska resultat! Älvdalens kommun är ingenting utan er!


Läs mer:
http://naringslivalvdalen.blogspot.se/2017/05/forbattrat-foretagsklimat-alvdalens.html
http://www.alvdalen.se/sv/Puffar/Forbattrat-foretagsklimat-i-Alvdalens-kommun--nast-basta-utvecklingen-i-hela-Sverige/
http://naringslivalvdalen.blogspot.se/2017/03/alvdalens-kommun-klattrar.html


//Frida Torsein