Information hur bemanningen ser ut på Näringslivskonotoret

I dagarna har vi fått klartecken på att sparkraven inte kommer att belasta näringslivstjänsterna. Både Karin Ardefelts tillsvidaretjänst och Frida Torseins vikariat kommer att tillsättas. Rekryteringsprocessen återupptas därmed.


Till vänster Frida Torsein, till höger Karin Ardefelt


Vi har precis fått klartecken att vi får lov att gå vidare med att rekrytera en vikarie för Frida Torsein fram till oktober 2018 då hon kommer att arbeta som projektledare för "FRAMSTEG" vilket Frida kontinuerligt kommer att informera om här på våra sociala medier.


Vi har även fått klartecken att vi får lov att rekrytera en ny person på den tillsvidaretjänst som Karin Ardefelt har haft. Vi kommer att informera här på bloggen när tjänsterna är tillsatta.


Du som har näringslivsfrågor just nu ska ta kontakt med Karin Ardefelt karin.ardefelt@alvdalen.se  0251-31228 fram tills de nya tjänsterna är tillsatta. Karin arbetar på distans fram tills ny personal finns på plats. Frida har redan börjat sin tjänstgörring i ungdoms/näringsliv/integrations-projektet "FRAMSTEG" vilket sträcker sig till oktober nästa år. Självklart kommer arbetet att halta lite men vi gör så gott vi kan tills ny personal finns på plats.


// Kain Ardefelt och Frida Torsein