Känner du någon entreprenör som du vill nominera till Årets nyföretagare?

Vi hoppas att du känner någon ny entreprenör i vår kommun som snabbt och med stort engagemang har utvecklat sitt företag med hållbar lönsamhet och tillväxt i siktet. Vi vill i sådana fall tipsa dig om att nominera denne till Stjärngalan 2018.


Vi har många företagsamma människor i vår stora kommun som behöver uppmärksammas och vi hoppas att du hjälper till att skicka in nomineringar. Nominera gör du enkelt genom att klicka här.


Jag minns så väl 2012 då  Roger Svingen, Gränsbua i Flötningen fick utmärkelsen "Årets Nyföretagare i Dalarna", det var mäktigt! På bilden nedan ser du Roger Svingen som drev Gränsbua i Flötningen och vår förra landshövding Maria Norrfalk på Stjärngalan 2012.


Årets Nyföretagare

Årets Nyföretagare är en ny entreprenör som snabbt och med stort engagemang utvecklat sitt företag med hållbar lönsamhet och tillväxt i siktet.


Ta dig 5 minuter, gör din röst hörd och skicka in din nominering, det kan betyda så mycket. Nomineringen måste in under denna månad, senast 31/10-17. Klicka här och nominera "Årets Nyföretagare"

På bilden ovan ser du när Roger Svingen, Gränsbua i Flötningen tar emot utmärkelsen Årets Nyföretagare 2012 på Stjärngalan. 


Dalarna Business beskriver att de gnom att arrangera Stjärngalan, där de delar ut Stjärnan till företag och företagare som på ett eller annat sätt har utmärkt sig, vill inspirera och lyfta fram goda exempel. Och skapa en regional träffpunkt för de som har företagandet på sin agenda.


// Karin Ardefelt