Nu ska även årets Företagsledare nomineras till Stjärngalan


Känner du en ledare som stimulerat sina medarbetare till att utvecklas? Tycker du att denne bör uppmärksammas, i sådana fall vill vi uppmana dig att nominera hen till Årets företagsledare. Mer detaljerad information finner du nedan.

Årets Företagsledare

Årets Företagsledare har genom ett tydligt och kompetent ledarskap bidragit till att utveckla sina medarbetare och/eller sitt företag på ett positivt utmärkande sätt. Engagemang, känsla, omvärldskunskap och kunnighet är exempel på utmärkande egenskaper. Personen ska ha en tydlig ledarroll i eget företag eller som anställd verksamhetsledare.


Ta dig 5 minuter, gör din röst hörd och skicka in din nominering, det kan betyda så mycket. Nomineringen måste in under denna månad, senast 31/10-17.


Klicka här och nominera "Årets Företagsledare"


Dalarna Business beskriver att de gnom att arrangera Stjärngalan, där de delar ut Stjärnan till företag och företagare som på ett eller annat sätt har utmärkt sig, vill inspirera och lyfta fram goda exempel. Och skapa en regional träffpunkt för de som har företagandet på sin agenda.


// Karin Ardefelt