Vill du stärka digitaliseringen och konkurrenskraften i företaget.


Vill du bli bättre på att förstå potentialen och affärsnyttan med digitalisering? Är du nyckelpersoner inom snickerier, industrier, tillverkningsföretag, företag som förädlar produkter inom trä, råvaror, textil eller halvfabrikat, pappersindustri och tillverkare av konsumtionsvaror etc. Då finns det ett erbjudande till dig här på hemmaplan!Projektet F7 och FindIt bjuder under hösten in till tre kostnadsfria träffar kring digitaliseringens möjligheter.

Ta chansen att bli inspirerad av andra företagares digitaliseringsresor och få tips på vilka digitala möjligheter det finns för din verksamhet.

 


Träffarna är kostnadsfria och vänder sig till nyckelpersoner inom snickerier, industrier, tillverkningsföretag, företag som förädlar produkter inom trä, råvaror, textil eller halvfabrikat, pappersindustri och tillverkare av konsumtionsvaror etc.

Innehåll:

Del 1: Inspirationsseminarium för nya perspektiv och idéer (heldag)

Del 2: Workshop för att identifiera företagets möjligheter (halvdag)

Del 3: Workshop för att inför kommande start aktiviteter i det egna företaget (halvdag)

 

Under hösten kommer kickstart genomföras i Rättvik och vid intresse av 8 eller fler företag kommer ytterligare en omgång genomföras med start i november, träffarna kommer vara lokaliserade till norra Dalarna.


Det kommer även att arrangeras i Älvdalen och datumen för träffarna i Älvdalen ser ni nedan. ( Dessa träffar arrangeras i Älvdalen vid intresse av 8 eller fler företag, så anmäl dig i dag.)

    Dag 1 – Tisdag 13/11
    Dag 2 – Tisdag 27/11 em
    Dag 3 – Tisdag 11/12 em


Anmäl ditt intresse redan idag här

Frågor eller funderingar? Kontakta:
Lena Norrström
FintIt
lena.norrstrom@sandviken.se

Camilla Garbergs
Projektledare F7
camilla.garbergs@alvdalen.se


Mer om Kickstart:

Kickstart Digitalisering arrangeras för att stärka digitaliseringen och konkurrenskraften för industriföretag i Sverige. Utgångspunkten är att öka digitaliseringstempot för små och medelstora företag genom en enkel och effektiv startmodell som omfattar tre fysiska träffar.


// Karin Ardefelt