Vill du stärka ditt företags profil?


Är du företagare inom besöksnäringen i Dalarna då bjuds du härmed in till Kurbits Design vilket är ett fördjupningsprogram för företag som vill stärka sin profil. Ju mer genomtänkt och tydlig företagets identitet och formspråk är, desto lättare skapas rätt förväntningar och rätt känsla hos besökarna. Deltagarna i Kurbits Design får kunskap och verktyg för att ta fram den röda tråden i sitt företag och skapa en helhetsbild som ökar tydligheten utåt.

http://www.kurbits.org/kurbitsprogram/kurbits-design/
Klicka på bilden och läs mer.


Kurbitsprogrammen genomförs ute på deltagarnas egna företag med en blandning av workshops och eget arbete.
Programprocessen pågår under 6 månader med en träff per månad. Mellan träffarna använder deltagarna sina nyvunna kunskaper och verktyg i sitt arbete med att utveckla sin egen verksamhet.
 
Det kan vara intressant att se vilka effekter "Kurbits" har haft hos de företag som gått programmet, klicka här  och läs mer.
Detta erbjudande delfinansieras av Länsstyrelsen i Dalarna och som deltagare betalar man endast 6.500:- exkl. moms (ord. pris 26.000:-)

http://www.kurbits.org/kurbitsprogram/kurbits-design/


Anmälan och information, kontakta processledare Lotta Hernek på lotta@hernekdesign.se
Läs mer om programinnehållet: http://www.kurbits.org/kurbitsprogram/kurbits-design/


Kurbits är resultatet av ett samarbete mellan RTS, Region Dalarna, meNY, Högskolan Dalarna och affärsutvecklare med erfarenhet av turistnäringen. Målet är att ge företag inom turistnäringen möjlighet att öka lönsamheten i sin verksamhet. Sedan januari 2012 ägs och drivs Kurbits av Rese- och Turistnäringen i Sverige (RTS). Läs mer på www.kurbits.org

Länk till Kurbits Affärsutveckling på FB: https://m.facebook.com/kurbits.org/

(Kurbits finns idag på fyra språk och genomförs i flera europeiska länder)// Karin Ardefelt