Henrik och Johan blev årets företagare i Dalarna

Vi måste verkligen passa på att gratulera två av våra stoltheter i Älvdalens kommun. Det är Henrik Lindh och Johan Rehnström som har fått utmärkelsen Årets företagare i Dalarna.


På invigningen av musik och motorfestivalen korades
bröderna Henrik Lindh och Johan Rehnström till Årets företagare i Älvdalens kommun av Företagarna Älvdalen och företagarna SIG (Särna, Idre och Grövelsjön).


Nu har dessa båda entreprenörer även korats till Årets företagare i Dalarna. Läs mer här 


Företagarna Älvdalen
Företagarna Dalarna


Älvdalens kommun vill också passa på att överlämna ett riktigt stort GRATTIS!


Bröderna Henrik Lindh och Johan Rehnström


Motivering Årets Företagare i Älvdalen 2017
Årets företagare i Älvdalens kommun 2017 har tydligt visat prov på extrem kreativitet och företagsamhet. Entreprenörerna leder företaget så att de med stor framgång: träder in på den ena marknaden efter den andra, tar marknadsandelar i land efter land, kammar in utmärkelse efter utmärkelse, ökar starkt och kontinuerligt sin lönsamhet år efter år, anställer fler och fler. Företagarna har visat prov på att det med stor framgång går att sälja en traditionell produkt utan personlig utprovning, ändock har man lyckats skapa en upplevd trygghet, vilket är en av e-handels största utmaningar. En utmaning som detta företag behärskar med bravur. Detta har de skalat upp till oändliga möjligheter, vilket ger dem många ben att stå på. Älvdalsföretaget har till och med tidigare utsetts till Gasell av dagens industri och i tre år i rad har de utsetts till årets e-handel inom sport i Sverige.


Nu utses bröderna Henrik Lindh och Johan Rehnström till årets företagare i Älvdalens kommun 2017. Vilka är entreprenörerna bakom det framgångsrika företaget Globisen AB i Älvdalen, som i sin tur är företaget bakom skistart.com, climbing247.se,  ultitriathlon.se och klubbskistart.


Ett riktigt stort grattis till Globisen!


//Karin Ardefelt