Företagarfrukost 2 oktober 2020

 Välkommen till höstens frukostmöte i Brittgården den 2 oktober kl 07.00-9.00 fyllt med aktuell information, råd och inspiration för näringslivet!


Antalet fysiska platser är begränsat, anmälan för deltagande i Brittgården är därför obligatoriskt. Först till kvarn och en representant per företag gäller.

Förutom information från kommunen så kommer vi belysa pågående projekt och åtgärder riktade till kommunens företag i spåren av corona, vi gästas av Svenskt Näringsliv, ALMI Företagspartner, Älvdalsskolan och NODA Redovisning. Företagarna Älvdalens nya styrelse kommer också att presentera sig och informera om senaste nytt.

Frukosten serveras från kl 07.00. Programmet startar kl 07.30.

Mötet sker i samarbete med Företagarna Särna-Idre-Grövelsjön & Företagarna Älvdalen.

Men corona då? Jo, i fall att du inte fick plats att boka eller om du hellre väljer att delta på distans i dessa tider så sänds mötet även live på vår Facebook-sida "Näringsliv Älvdalen".

Kom ihåg att stanna hemma om du känner dig krasslig, då har du som sagt ändå möjlighet att delta via länken ovan, ingen anmälan krävs för det.

Välkommen!

NÄR: Fredag den 2 oktober kl 07.00 - 09.00

VAR: Brittgården Älvdalen samt digitalt via Näringsliv Älvdalens Facebook-sida.

FÖR VEM: Företagare, politiker, företagsfrämjare, föreningar, intressenter eller du som funderar på att starta företag. Alla är välkomna, dock begränsat till 30 deltagare på plats

ANMÄLAN: Du anmäler dig till det fysiska mötet här och fyller i formuläret på den sidan (begränsat till 30 anmälda deltagare). Föredrar du digitalt så krävs ingen föranmälan utan du surfar in på Näringsliv Älvdalens Facebook-sida.


Mötet arrangeras i samverkan med Företagarna Särna-Idre-Grövelsjön och Företagarna Älvdalen​.


Varmt välkommen!