Spännande nytt från Coompanion Dalarna!

Coompanion Dalarna har flera insatser för dig som vill driva en samhällsnyttig affärsidé vidare. De erbjuder flera digitala träffar både för dig som redan är samhällsföretagare men också för dig som går och bär på en samhällsnyttig idé.

Ta en kopp te på den digitala nätverksträffen!

Klicka för större bild.
Afternoon tea för samhällsentreprenörer

Den 22 februari är det dags att dra igång vårens nätverksträffar för samhällsentreprenörer- med andra ord för dig som vill bidra till att lösa någon av våra samhällsutmaningar. Den här träffen är för dig som på ett eller annat vis har intresse av att utveckla samhällsnyttiga idéer och som är intresserad av att hitta synergier med andra. Vi vill höra om idén och träffa dig som står bakom den!

Välkommen till en inte helt vanlig eftermiddagsfika!

Mer info och anmälan.

Afternoon tea genomförs av Coompanion Dalarna och Region Dalarna inom regionala Huben för affärsutveckling av socialt företagande och social innovation. 


Klicka för större bild.
Har du en samhällsnyttig idé? Sök in till Social Business Board!

Vi står inför många samhällsutmaningar som kräver nya kreativa lösningar. Därför är det den 11 mars dags för en digital Social Business Board i Dalarna, ett tillfälle för dig att presentera din idé för en panel av professionella rådgivare. Oavsett om du precis har fått din idé eller om du är igång med en verksamhet så är du välkommen att söka till detta tillfälle. Vi hjälper dig att utveckla din idé om att bidra till ett bättre och mer hållbart samhälle.

Det finns ett begränsat antal platser så passa på att ansöka redan idag, sista anmälningsdag är söndagen den 27 februari. 

Mer info och ansökan.

Social Business Board genomförs av Coompanion Dalarna och Region Dalarna inom regionala Huben för affärsutveckling av socialt företagande och social innovation. 

I samarbete med flera av Dalarnas företagsfrämjare och näringslivsutvecklare. Bl.a. Ung Företagsamhet Dalarna, Dalarna Science Park och Sparbanksstiftelsen Dalarna.


Läs mer:
Digitalt frukostmöte
Kostnadsfria digitala kurser
Företagsbesök i Särna
Förstudie om Rekryteringslots etablering i vår kommun


//Frida Torsein