Offentliga upphandlingar i Älvdalens kommun

Vi har nu lagt till en länk på Älvdalens kommuns hemsida där du enkelt ska kunna hitta de offentliga upphandlingar och ramavtal som är aktuella i Älvdalens kommun. För att få information om vilka direktupphandlingar som är på gång rekommenderar vi er att börja prenumerera på vår blogg.

På bilden ser du en grön markering långt upp till vänster - klickar du där kommer du till aktuella upphandlingar och ramavtal för Älvdalens kommun.
Genom att klicka på denna länk kommer du direkt till upphandlingssidan.

De aktuella offentliga upphandlingarna hittar du även på näringslivssidan på kommunsidan. På denna sida hittar du även en länk till alla upphandlingar som finns i Mora respektive Orsa och Älvdalen genom de nämnda kommunernas gemensamma upphandlingscentral.

Observera att denna länk bara gäller offentliga upphandlingar och ramavtal - när det gäller direktupphandlingar (mindre upphandlingar som ligger under beloppsgränsen för offentlig upphandling) kommer vi att lägga ut dem här på bloggen.

Vi vill därför uppmuntra er att börja prenumerera på vår blogg (i menyn till höger, längst upp fyller du i din mailadress), så får du ett mail när vi publicerat ett blogginlägg.

Just nu håller Älvdalens kommun även på att arbeta fram rutiner för att så smidigt som möjligt kunna informera om vilka direktupphandlingar som finns i kommunen samt de kommunala bolagen.


Läs mer:
http://naringslivalvdalen.blogspot.se/2015/05/aktuella-och-kommande-upphandlingar-i.html
http://naringslivalvdalen.blogspot.com/2013/04/vill-du-lara-dig-mer-om-offentlig.html
http://naringslivalvdalen.blogspot.com/2015/02/upphandlingsdialog-dalarna-bjuder-in.html//Frida Torsein