Årets företagare 2015 i Älvdalens kommun

Nu har Årets Företagare 2015 i Älvdalens kommun korats. Det var en hård kamp, men juryn, bestående av ordföranden i Företagarna Särna-Idre-Grövelsjön, Företagarna Älvdalen samt en representant från näringslivskontoret, enades om att välja just detta företag.

Motiveringen lyder:
PeRo i Särna AB har utvecklat innovativa lösningar på ett flertal olika affärsområden. Utvecklingen av framgångsrika produkter och tjänster har resulterat i ett flertal arbetstillfällen på orten.
Roger Mörk och Per Blomqvist som driver företaget PeRo i Särna AB har utvecklat verksamheten från att ha varit ett nystartat företag,  där dom själva utnämndes till det ärofyllda priset "Årets Ungdomsföretagare i Dalarna 2008”, till ett nu etablerat företag.
Det är med beundran och en stor glädje en enig jury bestående av Näringslivskontoret i Älvdalens kommun, Företagarna Särna-Idre-Grövelsjön och Företagarna Älvdalen har haft nöjet att utse Roger Mörk och Per Blomqvist, de drivande bakom namnet PeRo i Särna AB, till årets företagare 2015.

Stefan Nordin, Företagarna, Per Blomqvist och Roger Mörk
som båda driver PeRo i Särna AB
Priset Årets Företagare delas varje år ut av Företagarföreningarna i Älvdalen samt Särna-Idre-Grövelsjön. Inom kort kommer vi även att avslöja Årets Nyföretagare, så håll utkik på bloggen!

Vi vill passa på att gratulera PeRo till utmärkelsen, och vi är mycket stolta över att ni driver företag och skapar arbetstillfällen i Älvdalens kommun!Läs mer:
http://naringslivalvdalen.blogspot.com/2015/04/arets-foretagare-i-alvdalens-kommun-2014.html
http://naringslivalvdalen.blogspot.com/2014/10/arets-foretagare-i-alvdalens-kommun-har.html
http://naringslivalvdalen.blogspot.com/2015/03/arets-foretagare-2014-sportkullan-ab.html//Frida Torsein