Hjälp till att välkomna de som flyttar till vår kommun!

För att välkomna de som flyttar till vår kommun skickar Älvdalens kommun ut ett välkomstbrev till alla som folkbokför sig i vår kommun, där den nyinflyttade bland annat få erbjudanden från företag i närområdet. I utskicket skulle vi önska att vi hade fler företag från vår egna kommun hade erbjudanden. Det är viktigt att vi visar den som är ny i vår kommun vilket utbud vi har.

Så här ser hälsningen från kommunen ut till de
som folkbokför sig i vår kommun
Inflyttning är en viktig pusselbit i en kommuns överlevnad, och här kan vi alla hjälpas åt. Genom att göra välkomstutskick till nyinflyttade kan vi få dem att känna sig välkomna och stanna kvar i vår kommun.

Tillsammans kan vi öka utsikterna till fler medborgare
För företag finns möjligheten att delta i detta välkomstutskick genom exempelvis rabattkuponger och liknande. Som det ser ut idag är det hög koncentration på företag från våra grannkommuner som är med i välkomstutskicket - och vi tror att även de som flyttar vår kommun vill bli välkomnade av lokala företag.

Det företag vi anlitar för utskicken är DRS Reklam och de kanske ringer er för att höra om ni är intresserade av att vara med i utskicket, som kostar en månadssumma. Kontakta DRS säljare Marielle Sparf om du har frågor! Marielle@drsreklam.se eller telefon 010-4984505


Läs mer:
http://naringslivalvdalen.blogspot.com/2015/03/hjalp-oss-att-valkomna-nyinflyttade.html
http://naringslivalvdalen.blogspot.com/2015/08/frukostmote-pa-hotell-alvdalen-26.html
http://naringslivalvdalen.blogspot.com/2015/09/frukostmote-i-idre.html


//Frida Torsein