Hjälp oss att välkomna nyinflyttade!

Älvdalens kommun gör välkomstutskick till alla nyinflyttade i kommunen. Visst vill du hjälpa oss att välkomna nyinflyttade i vår kommun?

Inflyttning är en viktig pusselbit i en kommuns överlevnad, och här kan vi alla hjälpas åt. Genom att göra välkomstutskick till nyinflyttade kan vi få dem att känna sig välkomna och stanna kvar i vår kommun.
Tillsammans kan vi öka utsikterna till fler medborgare.
För företag finns möjligheten att delta i detta välkomstutskick genom exempelvis rabattkuponger och liknande. Som det ser ut idag är det hög koncentration på företag i södra kommundelen som är med i välkomstutskicket - och vi tror att även de som flyttar till norra kommundelen vill bli välkomnade av lokala företag.

Snittkostnaden för denna tjänst för företag är ca 200 kronor i månaden, och fakturan skickas i efterhand på det antal välkomstutskick som skett - har det varit få utskick blir summan lägre och har det varit många utskick blir summan högre.

Är du intresserad av att välkomna nyinflyttade - ta då kontakt med Fredrik Lundgren, som är distriktschef på DRS Reklam för att höra mer: tel 0431-36 94 50, mobil 070-638 6384, fredrik@drsreklam.se


Läs mer:
http://naringslivalvdalen.blogspot.com/2013/02/varfor-vill-man-flytta-till-alvdalens.html
http://naringslivalvdalen.blogspot.com/2013/09/ar-du-sugen-pa-att-flytta-till-oss.html
http://naringslivalvdalen.blogspot.com/2011/05/flytta-till-dalarna.html//Frida Torsein