Dalarna Science Park tar tempen på Dalarna

Just nu har Dalarna Science Park en enkät ute i syfte att ta tempen på Dalarna när det gäller innovation och Dalarnas innovationskraft. Svara gärna på enkäten! Vart är vi på väg? Vilka utmaningar står vi inför och vilka möjligheter väntar runt hörnet?


Vår framtida tillväxt är beroende av att vi alla samarbetar och Dalarna Science Park är väldigt nyfikna på vilka tankar du har kring Dalarna, vad vi bör satsa på och hur ni ser att vi ska stärka Dalarna idag och i framtiden? Vi vill veta vilka idéer som finns därute som kan bli nästa svenska exportsuccé! Vilka krafter som gömmer sig i vårt vackra landskap som kan bygga morgondagens teknologi och sätta Dalarna på världskartan? Därför har de startar Dalarnas innovationspanel.

Syftet med panelen är att kunna fånga svar på frågor om vår gemensamma framtid i vårt län. Dalarnas innovationspanel ska bestå av alla som känner sig manade att genom sina svar bidra till en starkare och växande region. Det spelar med andra ord inte någon roll om du är student eller landshövding. Alla svar är lika viktiga.

Dalarna Science Park är för den som inte känner till det, en företagsfrämjande organisation med affärsutveckling inom innovation som huvudtema. Bland annat har en inkubatorsverksamhet för nya företag och idéer. Det finns också ett liknande koncept för företag som varit verksamma länge tid.

Enkäten tar en till ett par minuter att svara på. Svara på enkäten.


Läs mer:
Polardistans i Särna
Så tar du första stegen till export
Spännande nytt från Coompanion Dalarna



//Frida Torsein