Är du redo för den växande efterfrågan på cirkulära varor och tjänster?

Just nu erbjuds du som företagsledare eller nyckelperson inom ett företag en digital utbildning som genomförs live enligt schema eller på egen hand via en lärplattform. Det du kommer att lära dig är vad cirkulär ekonomi är, vilka de cirkulära affärsmodellerna är och hur en cirkulär marknad fungerar. Anmäl dig idag!


Vem kan gå utbildningen på 8 steg

• är företagsledare och/eller nyckelperson på ett svenskt privat företag med 1-250 anställda. Upp till tre personer kan delta.

• har en företagsfrämjande roll, exempelvis på bank, kommun, science park eller liknande.

Du får grundläggande kunskaper om cirkulär ekonomi ur ett affärsperspektiv. Det ingår guidning hur du/ni ska ta nästa steg utifrån företagets cirkulära affärspotential alternativt din företagsfrämjande yrkesroll. Cirkulära affärssteg genomförs i samarbete med Dalarna Science Park.

Varje steg är på ca 60 min och har rubrikerna
Steg 1: Kunskap om cirkulär ekonomi
Steg 2: Cirkulära affärsmodeller
Steg 3: Digitala teknikers möjligheter
Steg 4: Mer affärer med mindre resurser
Steg 5: Cirkulära strategier och affärsverktyg
Steg 6: Den cirkulära marknaden
Steg 7: Studiebesök hos cirkulära företag
Steg 8: Finalsteg

Välkommen med din anmälan! Antingen till en informationsträff, eller till en utbildningsomgång. Se tillfällen i kalendern: cireko.se/kalender.

Läs mer på CirEkos projektsida.

Du kan även mejla till kontakt@cireko.se

CirEko är en nationellt näringslivs- och medlemsorganisation som oberoende, non-profit och i nära samarbete med medlemmarna, som finns i privat, offentlig och ideell sektor samt akademi, verkar för en affärs- och samhällsomställning till en cirkulär ekonomi.

CirEko engagerar och organiserar för att den cirkulära marknaden ska växa och vara lönsam. Medlemmar får hjälp att flytta fram sina positioner cirkulärt så de bättre blir en del av den marknaden. Siktet är inställt på målbilden; ”Blomstrande affärer och samhällen inom planetens gränser”. Runt om i landet växer regionala CirEko-nätverk fram. Läs om CirEko i Dalarna.


Läs mer:
Välkommen på frukostmöte på Älvdalens utbildningscentrum 2 september
Politikerdebatt i Älvdalen
Nyhetsbrev näringsliv augusti 2022
Krisstöd till jordbruk och växthusproducenter


//Frida Torsein