Slutkonferens - vandringsleder visar vägen framåt

Den 19 oktober 2022, klockan 10.00 – 12.00 är det dags för en livesänd slutkonferens. Temat för konferensen är det nationella arbete som pågått i landen när det gäller ett gemensamt ramverk för vandringsleder. Välkommen att delta på denna konferens! Anmälningslänk hittar du längst ner i detta inlägg.

Nu finns ett gemensamt ramverk och en verktygslåda tillgänglig som stöd för alla som arbetar med utvecklingen av Sveriges vandringsleder. Arbetet med ramverket och ta fram nationella standards har genomförts i ett utvecklingsprojekt – Nationellt ramverk för vandringsleder - där Visit Dalarna, flera regioner och aktörer inom naturturismfrågor och ledutveckling har varit involverade.  

Den 19 oktober är det dags att summera arbetet och det gör vi i form av en digital konferens där vi presenterar de viktigaste insikterna och lärdomarna från de gångna tre åren, och självklart även med fokus på framtiden. Arbetet med att utveckla Sveriges vandringsleder enligt ramverket har just börjat.  

Projektet har varit finansierat av Tillväxtverket och Jordbruksverket. Läs mer om projektet och ta del av ramverket och verktygslådan här (länk till tourisminskane.se). 

Anmäl dig här (länk till Tourism in Skåne)


Läs mer:
Nyhetsbrev näringsliv september 2022
Företagsbesök på Fjätervålen
Boskens chark & bröd
Företagsbesök på DAWA Skylt & Fordonsreklan
Företagsbesök på Särna Adventures
Sammanfattning från frukostmötet 2 september 2022



//Frida Torsein