torsdag 30 augusti 2012

Det diskuteras dagligen om ”paketering” av tjänster

Det är alltid lika skönt att åka upp till fjället och andas sval och frisk luft. I går var jag  uppe på Idre Fjäll i ett strålande solsken.

Det känns så konstigt att se backarna på sommaren för den som är van att glida ner på vit snö, men titta vad vackert det är.


Jag var på Idre Fjäll för att träffa Jocke Johansson just för att diskutera vad som krävs när en entreprenör vill samarbeta med Idre fjäll, för att de sedan tillsamman ska erbjuda färdiga ”paket” ut till kunden. Jag fick mycket bra information om hur och till vem man sak vänder sig.Det är självklart mycket viktigt att man säljer sig själv och visar på att affärsiden håller hela vägen.  Det måste bli ett win-win koncept poängterar Jocke, vi behöver varandra.  Om man sätter kunden i fokus hos alla som är med och bygger ”paketet” så brukar det falla bra ut. En sak som är viktig för Idre fjäll det är att man har möjlighet att erbjuda sina produkter under hela säsongen.  ”Produkten” ska vara tillgänglig för alla gäster oavsett vad det är för vecka.  Man kan självklart dessutom ha olika slags event att erbjuda uppe på fjället då gästerna bor på fjället och man erbjuder en form av upplevelse under en vecka/helg eller något liknande.  Det finns så många olika behov att tillfredställa. Det finns så många möjligheter, det är bara fantasin som sätter gränser.

Nu ser jag verkligen fram emot kurserna som Dalalyftet håller i hela vår kommun. I dag är det sista anmälningsdagen har du anmält dig?

http://www.dalalyft.se/sv/ 


Tack Jocke för all denna fina information nu får vi hoppas på att det blir många fina paket event i framtiden.

Karin Ardefelt