fredag 3 augusti 2012

Välkomna till höstens Företagarfrukostar i Älvdalens kommun!


Just nu planerar vi för höstens företagarfrukostar i Älvdalens kommun
Just nu pågår planeringen inför höstens företagarfrukostar i Älvdalens kommun!
Företagarfrukostarna anordnas i samarbete av näringslivskontoret på Älvdalens kommun och Företagarna och vänder sig till företagare, föreningar, projekt, politiker, tjänstemän och andra engagerade invånare i (och utanför) kommunen.

Det första mötet kommer att hållas på Lövåsgården i norra delen av Älvdalens kommun den 27 augusti.
Det blir ett lunchmöte mellan 11.30 - 13.00 (lunchen bekostar man själv).
På programmet står bland annat information om Scandinavian Heartland-projektet, information från Turistföreningen i Grövelsjön, Norra Dalarnas Turistråd/VisitIdre och näringslivskontoret.
Karin Ardefelt är värd på mötet och vill du presentera dig är du välkommen att kontakta Karin på karin.ardefelt@alvdalen.se  eller 0251 - 80 228.

Det andra mötet i kommunen håller vi i Älvdalen den 12 september på Älvdalens Utbildningscentrum mellan 07.30 - 09.00. På det mötet kommer vi få information från ÄUC, skolan som vi besöker, Företagarna, näringslivskontoret och lite annat "smått & gott" om vad som är på gång i kommunen under hösten.
Det finns fortfarande möjlighet att anmäla Dig om Du vill informera om något på mötet.
Kontakta Karin Ljudén på karin.ljuden@alvdalen.se eller på telefon 0251 - 80 226 eller Eva Pettersson på Företagarna på eva@lpskog.se
Företagarna i södra delen av kommunen bjuder på kaffe och smörgås.

Skriv redan in dessa datum i din kalender så att du inte missar möjligheterna att träffa andra som vill arbeta för att utveckla Älvdalens kommun!

Varmt välkomna!

Du kan läsa mer om våra frukostmöten på www.alvdalen.se/naringsliv


//Karin Hellström