onsdag 9 januari 2013

Företagarna har mycket på gång i Älvdalen kommun


Januari och februari i Älvdalens kommun bjuder inte bara på kyla och snö - Företagarna anordnar många aktiviteter för företagare i hela kommunen!
Under januari och februari har Företagarna mycket på gång i Älvdalens kommun!

Den 13 januari är det dags för den årliga tjugondaknut-dansen på Per Mats torget i Älvdalen.
Välkommen klockan 18.00 och dansa ut julen!

Den 16 januari är det UF-mässa på Hotell Älvdalen. De 19 UF-företag som varit igång på Älvdalens Utbildningscentrum visar upp sig och sina affärsidéer. Under dagen kommer en jury att kora Årets UF-företag. Spännande! Alla är välkomna till Hotell Älvdalen under dagen för att handla av våra unga företagare. Välkomna mellan 9-14.

Den 24 januari är det premiär för Företagarna PUB-kväll i Älvdalen. Från klockan 19.00 är  alla företagare välkomna till Dalgatan 118 för att umgås och kanske hitta nya möjligheter till affärspartners. Dalgatan 118 kommer även att servera Larz Kristerz Stufföl - missa inte chansen att prova!

Den 28 januari är sista dagen då du kan nominera Årets Företagare och Årets Nyföretagare 2012. Passa på att nominera och uppmuntra våra duktiga företagare i kommunen!

Frukostmöten 2013 - Första frukostmötet för i år blir den 5/2 i Idre.
Den 13/2 blir det dags i Älvdalen och då hälsar vi alla välkomna till Hotell Älvdalen mellan 07.30 - 09.00. Företagarna bjuder på kaffe och smörgås.Vill du presentera dig och ditt företag? Välkommen att höra av dig till karin.ardefelt@alvdalen.se eller till info@karinhellstrom.se
Alla är givetvis välkomna att delta på frukostmöten - ett bra tillfälle att träffa andra företagare, politiker, tjänstemän mfl. Läs mer på www.alvdalen.se/alvdalen