Entreprenörskapsträffar - kurser i bokföring och marknadsföring

I september drar W7s entreprenörskapsträffar igång. På dessa träffar får man lära sig grunderna i ekonomi och bokföring samt marknadsföring i allmänhet och på nätet. För er i Särna, Idre och Grövelsjön som är på gång att starta eget eller nyligen startat eget, ges nu möjlighet att gå dessa kurser. Tiderna för alla kurstillfällen blir 17.30-20.30.

Klicka på bilden för att läsa mer om kurserna.
Den 16 september börjar en omgång på 4 träffar i att starta företag, ekonomi och bokföring. Kursen sker via länk från Malung, och blir 16e, 17e, 23e och 24e september, och alla träffarna sker klockan 17.30-20.30. Det som gäller för alla kurstillfällena är att den ort med flest anmälningar är den som kursen blir av via länk.

Den 30 september och 1-2 oktober blir det tre träffar i marknadsföringens grunder, relationer och personlig försäljning samt annonsering.

Kursen Marknadsföring på internet är en träff, som blir den 3 oktober, och denna håller Carina Alvén i, även den via länk.

Passa på att ta chansen att lära dig mer om detta – om du har en affärsidé är det en bra idé att gå på dessa kurser för att lära dig grunderna i företagande!

För frågor och anmälan kontakta Karin Ljudén: karin.ljuden@alvdalen.se, 0251 – 31 226 eller Karin Eriksson: karin.eriksson@alvdalen.se, 0251 – 31 219.


Läs mer:


//Frida Torsein