tisdag 10 februari 2015

Träffa alla Dalarnas kommuner på Skid-VM

Under Skid-VM i Falun kommer Dalarnas alla kommuner att ha en gemensam monter som går under namnet ”House of Dalarna”. Med konceptet ”Välkommen hem till oss i Dalarna” kommer vi visa en stor bredd av vad länet har att erbjuda.

Montern kommer vara i form av ett hus på 196 m2 och vara en del i den konsumentmässa som arrangeras av Beyond Skiing på Falu Kuriren arena. Älvdalens kommun deltar i denna monter och kommer att hjälpa till att bemanna den, och det är Region Dalarna som samordnar hela aktiviteten.

I montern kommer även korta reklamfilmer från företag i vår kommun, och alla Dalakommuner, att finnas med.

Kom och kika över gärdesgården för att se vad vi kan erbjuda  i hela Dalarna...
Genom att dela upp ytan i olika rum kan vi genom inredning, aktiviteter och smakprov visa upp vår natur och kultur med  olika årstider, fritidsaktiviteter, design, evenemang och besöksmål.

Förutom det kommer vi självklart även att lyfta de olika utbildnings- och jobbmöjligheter som finns i länet, b la a via Landstinget Dalarna samt erbjuda en rad ”prova på aktiviteter” och tävlingar för att locka in besökarna. Vi vill sälja in vår livsstil och förmedla känslan av att ”hit vill jag komma igen, här vill jag stanna”!

Kom och träffa oss i House of Dalarna på Falu Kuriren Arena 18 februari – 1 mars mellan kl. 10.00-17.00! OBS - den 23 februari kommer mässan att vara stängd.


Läs mer:
http://naringslivalvdalen.blogspot.com/2014/12/vill-du-visa-upp-din-hemkommun-under-vm.html
http://naringslivalvdalen.blogspot.com/2012/09/hur-kan-vi-anvanda-skid-vm-2015-for-att.html


//Frida Torsein