måndag 31 augusti 2015

ALMIs mentorskapsprogram

Du passar väl på att anmäla dig till ALMIs mentorskapsprogram? Under ett års tid kan du få tillgång till en egen mentor - något som kan vara mycket värdefullt när du är ensam i ditt företagande och behöver någon att bolla dina idéer och tankar med.

ALMIs mentorskapsprogram - ansök du också!

För att anmäla dig går du in här. Att få tillgång till en mentor under ett helt år kostar dig 2000 kronor, och du matchas mot ett antal mentorer för att få den som passar just dig och ditt företag bäst.

Det finns tre varianter av mentorskapsprogrammet - Starta Företag riktar sig till dig som är precis i uppstartsfasen av ditt företagande, antingen du är alldeles nystartad eller är på väg att starta, och just denna av de tre programmen är kostnadsfri.

Utveckla företag riktar sig till dig som har ett etablerat företag och som vill växa, och är beredd att arbeta målinriktat för att öka tillväxten i ditt företag. Denna har en kostnad på 2000 kronor för ett år.

Import/Export riktar sig till dig som har ett etablerat företag och som vill börja med eller utöka din import/export. Denna har även den en årskostnad om 2000 kronor.

Så - passa på att anmäla dig till ALMIs mentorskapsprogram!