Projektledare för F7 - Camilla Garbergs

Nu har F7s projektledare Camilla Garbergs precis börjat. Vi passade på att intervjua henne för att få veta mer om både henne och projektet, som är ett företagsfrämjande projekt som sträcker sig över sju kommuner; Älvdalens kommun, Vansbro, Malung-Sälen, Orsa, Mora, Leksand och Rättvik.

F7s projektledare Camilla Garbergs
Hej Camilla, berätta lite mer om dig själv!
Jag är 33 år och kommer från Mora, men har bott i 14 år "utomsocknes", bland annat Göteborg, Örebro och Stockholm. Har precis flyttat tillbaka för att mina två barn ska få en lugnare uppväxt, nära naturen och familjen.

Vad har du studerat, och vad har du arbetat med tidigare?
Jag har arbetat som projektledare inom marknadsföring och grafisk produktion, och har läst bland annat genusvetenskap på Örebro universitet samt marknadsföring, ledarskap och företagsekonomi på IHM Business School.

Hur är känslan så här långt, efter din första vecka på jobbet?
Jag upplever en positiv energi, de flesta ser möjligheter här. Och projektet F7 är väldigt spännande!

Finns det några saker som du ser som mest fram emot när det gäller projektet?
Det ska bli spännande att försöka hjälpa företag till nya marknader och försäljning, delen i projektet med internationalisering samt digitalisering känns också roligt.

Berätta mer om projekt F7
F7 riktar sig mot företag med 1-9 anställda i Älvdalen, Mora, Vansbro, Rättvik, Leksand, Malung-Sälen och Orsa. Det finns fem delmål i projektet; internationalisering, jämställdhet, tillväxt, innovation och regionala företagsfrämjare. Inom dessa delmål ska vi lotsa och hjälpa företag.

Det finns en affärsutvecklare i varje kommun, och de har alla olika kompetenser, så tanken är att vi ska riva gärdsgårdarna och fokusera på affärsrådgivarnas kompetens istället för ort. De kan hjälpa till med coachning, tillväxtfrågor och andra stöd, ägarbyten eller att bli mer digital, till exempel.

Sist vill jag säga att företagen är välkomna att kontakta mig eller någon av våra affärsrådgivare för att höra mer eller få hjälp. Jag nås på camilla.garbergs@alvdalen.se eller 0251-31221.


Vi passar på att välkomna Camilla till oss!


Läs mer:
http://naringslivalvdalen.blogspot.com/2015/12/utvecklingen-av-w7-projektet-ar-godkant.html
http://naringslivalvdalen.blogspot.com/2016/01/frukostmote-idag-pa-hotell-alvdalen.html
http://naringslivalvdalen.blogspot.se/2016/03/tiden-gar-sa-fort.html


//Frida Torsein