Kurs i sociala medier för företag!

Är du och ditt företag intresserad av att lära dig mer om sociala medier? Du finns möjligheten till en kurs i just detta! På kursen går vi igenom om vad det betyder i praktiken och hur du kan använda det i din affärsverksamhet. Föreläsningen ger verktyg till hur företag och organisationer kan arbeta med att öka sin närvaro samt formulera sin sociala medier-strategi. Föreläsningen är kostnadsfri, och det är Jan Svärdhagen som håller i kursen. Se detta som en del i marknadsföringen och varumärkesbyggandet i ditt företag.

Orter, datum och tider:
Särna den 6/9 kl 18:30
Mora den 7/9 kl 18;30
Tällberg den 13/9 18:30
Vansbro den 29/9 18:30

Anmälan senast: 
31 augusti för Särna/Mora
6 september Tällberg
27 september Vansbro
Anmälan gör du på denna länk:
http://goo.gl/forms/A3BSlN8SS1NBezuR2

Vid denna träff ges en överblick över hur medialandskapet ser ut och hur det förändras samt hur man bör resonera kring varumärkesbyggande i sociala medier. Vi kommer ta upp nödvändiga verktyg att nyttja för att öka trafiken till sin verksamhet samt hur man arbetar med bevakning och sökningar/taggningar i sociala medier.

Ta gärna med er en dator för att på ett bättre sätt kunna följa upplägget och på så sätt komma igång snabbare.

Det är kostnadsfritt att delta och du kan avboka fram till 24 timmar före mötet. Uteblir du kostar det 375 kr ink. moms.

Föreläsningen arrangeras av F7 är ett samverkansprojekt mellan kommunerna i Älvdalen, Orsa, Malung-Sälen, Vansbro, Rättvik, Leksand och Mora. Det övergripande målet för F7 är att skapa tillväxt hos små och medelstora företag i västra och norra Dalarna. Genom rådgivning, workshops, nätverkande, seminarium, företagsbesök och affärsstöd ska lokala företag få rätt verktyg och kunskap för att möjliggöra tillväxt.

Projektet finansernas av EU, Tillväxtverket, Region dalarna och Orsa, Malung- Sälen, Vansbro, Rättvik, Leksand, Mora och Älvdalen kommuner.


Läs mer:
Anmälan - http://goo.gl/forms/A3BSlN8SS1NBezuR2
http://naringslivalvdalen.blogspot.se/2016/06/arbetet-med-nya-oversiktsplanen.html
http://naringslivalvdalen.blogspot.se/2016/06/foretagsframjande-projektet-f7.html
http://naringslivalvdalen.blogspot.se/2016/06/oppettider-pa-idrekontoret.html


//Frida Torsein