En vinnare för andra året i rad och i allra högsta grad en gasell

Vi har den stora glädjen att avslöja att vi har ett företag i vår kommun som för andra året i rad blivit utsedda till "Årets e-handlare inom sport" - och lägg därtill utmärkelsen "Årets gasell i Dalarna" 2016! Grattis Skistart (Globisen AB) och en eloge för ert fantastiska arbete!

För andra året i rad har Skistart blivit utsedda till “Årets e-handlare inom Sport” av Pricerunner. Utmärkelsen ges till det företag som har minst 150 kundrecensioner under perioden juni – november och med högst snittbetyg där Skistart för andra året i rad har högst betyg.

Dagens Industri har utsett Globisen till Gasellföretag. Det var i onsdags som Globisen fick utmärkelsen på DI:s Gasellträff i Falun. För att utses till Gasellföretag krävs bland annat att företaget fördubblat sin omsättning de senaste fyra åren och ha minst tio anställda. Det sistnämnda ett krav som tagit tid att nå.

Portföljföretaget Globisen äger och driver tre e-handelsbutiker. Skistart som är en specialistbutik på nätet som inom längdutrustning är en av Sveriges största och snabbast växande. Climbing 247 är en klätterbutik och Multitriathlon är en multisportbutik. Diversifieringen gör att bolaget har många ben att stå på och kan växa inom olika segment.


Läs mer:
http://inlandsinnovation.se/globisen-ny-gasell-i-dalarna/
http://inlandsinnovation.se/skistart-com-utsedda-till-arets-e-handlare-inom-sport-for-andra-aret-i-rad/
http://naringslivalvdalen.blogspot.se/2016/12/miljocertifiering-en-lonsam-affar.html
http://naringslivalvdalen.blogspot.se/2016/12/larseminarium-om-offentlig-upphandling.html
http://naringslivalvdalen.blogspot.se/2016/11/informationstraff-med-anledning-av.html


//Frida Torsein