Hållbar affärsutveckling - seminarium

F7 håller en föreläsning i Rättvik den 13 februari kring hållbar affärsutveckling – och det finns platser även för företagare från vår kommun. Kanske du har vägarna förbi Rättvik och kan delta på detta seminarium?
Passa på att plocka de frukter som F7 ger möjligheter till. FOTO: Mostphotos
"Hållbar affärsutveckling - en framgångsfaktor för morgondagens företagande"
För många företagare är det idag en självklarhet att arbeta med sina affärsidéer ur hållbarhetsperspektiv. Kunder blir mer och mer noggranna i sina val och att känna till och medvetet arbeta med sin verksamhets effekter på omgivningen är en av nyckelfaktorerna för morgondagens företagande.

En person som i många år arbetat för att hjälpa företag och organisationer att utveckla sin affärsmässighet kopplat till hållbarhet är Mikael Nilsson. Näringslivskontoret har nu nöjet tillsammans med F7 att välkomna dig som är företagare till en träff där Mikael berättar om metoder och processverktyg för hållbar affärsutveckling och hållbart företagande och livscykelanalyser. Han visar exempel på hur man utvecklar varor- och tjänster med avseende på ekonomisk, social och miljömässig hållbarhet.

När: Måndag 13 februari
Tid: Kl.17.30 - 19.30
Var: Näringslivskontoret i Rättvik, Stiernhööks gymnasiet, Masvägen 15
Anmäl dig senast den 9 februari.

F7 bjuder på fika under kvällen. Meddela om eventuell specialkost.

F7 är ett samverkansprojekt mellan kommunerna i Älvdalen, Orsa, Malung-Sälen, Vansbro, Rättvik, Leksand och Mora. Det övergripande målet för F7 är att skapa tillväxt hos små företag i västra och norra Dalarna.  Genom rådgivning, workshops, nätverkande, seminarium, företagsbesök och affärsstöd ska lokala företag få rätt verktyg och kunskap för att möjliggöra tillväxt. Projektet finansernas av EU, Tillväxtverket, Region Dalarna samt Orsa, Malung- Sälen, Vansbro, Rättvik, Leksand, Mora och Älvdalen kommuner.


Läs mer:
http://naringslivalvdalen.blogspot.se/2017/02/det-var-uf-foretagare-och-uf-massa-i.html
http://naringslivalvdalen.blogspot.se/2017/02/vill-du-vara-med-och-utveckla.html
http://naringslivalvdalen.blogspot.se/2017/02/nyforetagarradgivning-i-alvdalens-kommun.html


//Frida Torsein