Företagsbesök Synums tryck och reklam

I veckan hann vi även med ett besök på Synums tryck och reklam. Peter Nygren, som drivit Synums sedan 2012, passade på att berätta om sin verksamhet för oss.
Peter Nygren, Synums
Det är spännande att se hur mycket som Peter kan göra i sin nya lokal bredvid Apoteket i Älvdalen. Lokalen hade stått tom i många år, nu har alltså Synums flyttat dit.

I lokalen, som inte bara innehåller tryckeri, finns även en butik där du kan köpa arbetskläder, ramar, kontorsmaterial, presentartiklar och mycket, mycket mer.
Kontorsmaterial och ramar som numera finns på Synums
Peter och hans fru Lena startade verksamheten 2012, och för ett år sedan började Lena på en annan arbetsplats och istället anställde de Louise Mattsson som är utbildad grafiker.

En av de stora fördelarna med ett lokalt tryckeri som Synums är just den personliga kontakten, att det är nära och flexibelt. Peter är mycket serviceminded och brukar kunna lösa det mest inom tryck för sina kunder.

Han kommer även inom kort kunna "stripa" fordon, alltså sätta fast dekorplats, för att företag ska kunna ha sina loggor på sina bilar. Du hittar Synums kontaktuppgifter och hemsida här!

Tack Peter, för att du visade oss butiken och tryckeriet!

Läs mer:
http://naringslivalvdalen.blogspot.se/2017/03/alvdalens-kommun-klattrar.html
http://naringslivalvdalen.blogspot.se/2017/03/foretagsbesok-hos-idre-entreprenad-ab.html
http://naringslivalvdalen.blogspot.se/2017/03/foretagsbesok-lp-skog.html
http://naringslivalvdalen.blogspot.se/2017/02/foretagsutveckling-for-saval-nya.html


//Frida Torsein