Föreläsnings om att sälja på amazon

Älvdalens Näringslivsenhet bjuder in till en direktsänd föreläsning från Dalarna Science Park om möjligheten att sälja på amazon.

Amazon erövrar världen – och nu väntar många på när bolaget ska etablera verksamhet i Sverige. Är Amazon en skrämmande gigant som riskerar att ta över all detaljhandeln eller kan det vara en unik möjlighet för dig som entreprenör att nå ut till 100-tals miljoner nya kunder?

Under 1 timme får vi lyssna på Anna Nordlander delar med sig av erfarenheter från tiden som VD vid e-handelsbolaget The Friendly Swede, ett svenskt bolag som byggde hela sin affärsmodell på marknadsplatsen Amazon. 
Lär dig hur Amazon fungerar och om den enskilt viktigaste framgångsfaktorn på Amazon – kundfokus.

Anna var en av 14 officiella coacher för Amazon Tysklands program ”Framtidens kvinnliga entreprenörer 2018” och räknas idag som en av Sveriges främsta experter på Amazon. Idag hjälper Anna andra företag att ta sina affärer till nästa nivå, med ett starkt fokus på Amazon och internationalisering.

NÄR?
Onsdag 17 april

TID?
09.15 - 09.30 Kaffe 
09.30 - 10:30 Föreläsning

VAR?
Livesänds till: Älvdalens Kommun, Rum Postiljonen, Permatsvägen 1, Älvdalen 
Vill du hellre se föreläsningen live finns information och anmälan på: https://www.dalarnasciencepark.se/events/kalender/att-salja-pa-amazon/

KOSTNADSFRITT, begränsat antal platser.
Föreläsning arrangeras av Almi Företagspartner Gävle Dala, Mellansvenska Handelskammaren och Dalarna Science Park.


Anmäl dig till den webbsända föreläsningen via: anmälan

// Camilla Garbergs